WIJ HELPEN U GRAAG.

De elektrische installatie kan op verschillende manieren worden opgebouwd. Wordt het een klassieke installatie, een installatie met teleruptoren of een domoticasysteem. Dit is is niet voor iedereen evident.
Kom zeker eens langs in onze toonzaal. Wij helpen u graag verder om de juiste keuze te bepalen.
Bij een klassieke elektrische installatie worden alle stopcontacten, verlichting en schakelaars vast bekabeld. Waardoor de flexibiliteit naar latere toepassingen beperkt blijft. 
Het teleruptor-systeem wordt door middel van drukknoppen aangestuurd. Doordat de bekabeling van stopcontacten en verlichting naar het verdeelbord worden gebracht is het veel makkelijker om nadien nog te gaan wijzigen. Zo kan er later eventueel een dimmer, of een alles aan/uit functie worden bij geplaatst.

Domotica is het geïntegreerd systeem dat alle elektrische toestellen in de woning bedient en beheert, met als doel een verhoging van het comfort, de flexibiliteit, de communicatie, de veiligheid en het rationeel energiegebruik. Bij ons kunt terecht voor diverse systemen zoals Niko Home Control, Btichinio My Home & Gira