We zijn er even tussenuit tijdens het Hemelvaartweekend. Op 9, 10 & 11 mei is KLAAR gesloten.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Alle raad en daad over verlichting

1 | lichtplan

We visualiseren je project aan de hand van een lichtplan en een moodboard die voldoet aan de eisen van de toekomst. Het opmaken van een lichtplan start met een eerste kennismakingsgesprek. We bespreken de persoonlijke stijl, de verlichtingsfuncties in de ruimte en de lichtsturingen. Mee te nemen bij het eerste kennismakingsgesprek: grondplan, aanzichten en doorsnede, interieurplan, foto’s, kleur – en/of materiaalstalen. Na dit gesprek werken wij uw persoonlijk voorstel uit waarbij we het uiterst belangrijk vinden rekening te houden met de wensen van de klant.

2 | eerste ontwerp

Eens we een goede indruk verkregen hebben van je specifieke wensen, vormen deze de fundering voor het ontwerp. In functie van het lichtplan wordt dit opgetekend met het essentiële evenwicht tussen algemene, sfeer- en taakverlichting. Eens het initieel ontwerp is afgerond, nodigen we je uit in onze showroom waar je niet enkel onze presentatie krijgt voorgesteld maar ook de belevenis ervan. Deze persoonlijke benadering geeft je ook de kans om je eerste ervaringen meteen toe te lichten. Aan de hand van deze input maken we een definitief ontwerp en bijhorende offerte klaar.

3 | plannen

We schakelen over van de visualisatie op de technische plannen. Daarbij waken we met de grootste zorg over alle aspecten van het project. Je tijdslijn, budget, de technische realisatie en nog veel meer.

4 | bespreking & realisatie

Bij de realisatie ondersteunen we waar nodig. We zorgen ervoor dat samen met alle partijen de verlichting volgens je wensen wordt gerealiseerd.