In juli en augustus zijn we op zaterdag enkel na afspraak open. Jaarlijks verlof: 18 juli tot en met zaterdag 3 augustus.
Search
Close this search box.

Penthouse 1 Kouter

Over het project

Ontdek een buitengewoon penthouse renovatieproject in het hartje van Gent! KLAAR leverde een opmerkelijke transformatie af die moderne elegantie combineert met een warme sfeer. Ons deskundig team heeft zorgvuldig een ruimte ontworpen, met de focus op innovatieve verlichtingselementen die de woonervaring naar nieuwe hoogtes tilt.

We hebben een collectie samengesteld van verschillende armaturen die naadloos aansluiten bij de algemene esthetiek van het penthouse en naar de wens van de eindklant. Het samenspel van strakke lijnen, prachtige materialen en boeiende vormen zal je versteld doen staan.

Met geavanceerde slimme technologie kunnen bewoners moeiteloos de intensiteit en kleurtemperatuur aanpassen voor elke gelegenheid. Of ze nu een gezellige en intieme sfeer zoeken voor een ontspannen avond, of een energieke sfeer voor het ontvangen van gasten: onze verlichtingselementen bieden de veelzijdigheid om zich aan te passen naar al hun wensen.

Verhoog je penthouse of woning ervaring met ons vakkundig advies en dompel jezelf onder in een sfeer die de toekomst omarmt en tegelijkertijd het comfort van het heden eert.

Neem vandaag nog contact met ons op voor je project. Laat ons luxe wonen herdefiniëren door ons innovatieve verlichtingsontwerpen, waardoor je ruimtes een oase van hedendaagse elegantie worden. Ervaar de transformatie en zie hoe licht echt een verschil kan maken.

Details in de kijker