Op woensdag 26/06 sluiten we om 17.00 u voor een Duivelse avond! ⚽️
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Penthouse 2 Kouter

Over het project

Welkom in het meest exclusieve penthouse in Gent, gelegen aan de befaamde Kouter. Dit weelderige toevluchtsoord combineert hedendaagse elegantie met warme tinten en architecturale lichtlijnen om een unieke sfeer te creëren. Het penthouse biedt een weids uitzicht op de stad en is doordrenkt met een gevoel van luxe en comfort.

Binnen ontdekt u een meesterwerk van modern design, met strakke lijnen en hoogwaardige afwerkingen. De warme tinten in het interieur zorgen voor een uitnodigende en gezellige sfeer, terwijl de architecturale lichtlijnen de ruimte tot leven brengen en een gevoel van ruimte en sereniteit creëren.

De woonruimte is ontworpen voor maximaal comfort, met state-of-the-art voorzieningen en een vloeiende overgang tussen binnen en buiten. De ruime terrassen bieden een adembenemend uitzicht op de historische stad Gent en vormen de perfecte plek om te ontspannen of te entertainen.

Dit penthouse aan de Kouter is niet zomaar een woning; het is een kunstwerk op zich, een oase van stijl en luxe in het hart van de stad. Ervaar het ultieme comfort en de prachtige esthetiek van dit buitengewone penthouse in Gent.

Details in de kijker